Wywrotnica podnosząca ze skrobakiem przeznaczona jest do podnoszenia i wywracania dzieży z ciastem. Zainstalowany skrobak umożliwia automatyczne czyszczenie dzieży z pozostałości ciasta. Istnieje możliwość zamówienia wywrotnicy bez skrobaka.

Charakterystyka urządzenia piekarniczego:

  • cicha praca urządzenia
  • łatwy montaż u klienta
  • wywracanie na prawą lub lewą stronę
  • skrobak idealnie dopasowuje się do ścian i dna czyszczonej dzieży
  • wysokość wywracania w przedziale od 1000 do 2100 mm (inne wysokości na specjalne zamówienie)
  • możliwość przestawienia wysokości wywracania od standardowej o 100 mm w górę i w dół w celu dopasowania do urządzenia do którego wywracamy
  • możliwość zastosowania wywrotnicy do każdego rodzaju wózków po odpowiednim zaprojektowaniu uchwytów mocujących
  • wszystkie osłony i barierki wykonane ze stali nierdzewnej
  • możliwość zamówienia wywrotnicy bez skrobaka

Ogólne dane techniczne:

  • Moc całkowita – 1,75 kW
  • Napięcie zasilania – 230/400V
  • Częstotliwość – 50 Hz
  • Udźwig – 550 kg
  • Masa (bez barierek) – 850 kg
  • Kierunek wywracania – prawy (P) lub lewy (L)